Uppdatera WordPress

Kontrollpanelen uppdaterar automatiskt WordPress och dess pluigins 2 gånger per vecka. Om detta inte sker eller om du får ett mejl att uppdateringen har misslyckats kan du prova att trycka på ”Reset Failed Status” och uppdatera igen.

Det gör du genom att navigera till rätt web app i Allt detta sker i webbhotell kontrollpanelen. Du hittar inloggningsuppgifterna i din mejl med ämnet ”Kom igång med ditt webbhotell”.

Tryck sedan på Reset Failed Status

Längst ner till höger kommer du sedan att se en knapp där det står Update. Tryck på den för att uppdatera WordPress och dess plugins igen.

_______________

Får du felmedelandet igen? Tyvärr är det ganska så vanligt att om du köper ett plugin och sedan inte förnyar det kommer uppdateringar för det pluginet att stängas av. Kontrollpanelen kommer endast att genomföra uppdateringar om den kan säkerställa att alla plugins är uppdaterade. Ta reda på vilket plugin som har uppdateringar avstängda genom att antingen navigera till plugins i WordPress admin portal eller uppdatera varje plugin ett för ett och ta bort automatiska uppdateringar för de plugins som inte går att uppdatera

Det gör du genom att trycka på Manage Packages och under auto update ticka bort valet för pluginet.

När du har gjort detta kan trycka på Reset Failed Status och försöka med uppdateringar igen.