Var finns filerna för hemsidan, eller hemsidorna?

Filerna för huvuddomänen finner du under /var/www/html. För övriga domäner som domän.se finner du filerna under /var/www/domän.se.

Du kan navigera hit genom att använda dig av FTP, eller filhanteraren i kontrollpanelen. Om du vill använda dig av filhanteraren behöver du logga in till webbhotell kontrollpanelen. Du hittar inloggningsuppgifterna i din mejl med ämnet ”Kom igång med ditt webbhotell”.

Navigera sedan till Web > Webb Apps och välj den hemsidan du vill hantera.

Väl där får du många val. Tryck på File Manager för att öppna filhanteraren för den hemsidan. Du kommer automatiskt att hamna i rätt mapp.