Nyregistrering av Domännamn

  1. Sök efter tillgängliga domäner: Besök vår söksida för att söka efter tillgängliga domännamn. Skriv in det önskade domännamnet i sökfältet och klicka på ”Sök”.
  2. Välj ditt domännamn: Om det önskade domännamnet är tillgängligt kommer det att visas i sökresultaten. Klicka på ”Registrera” bredvid det domännamn du vill registrera. Tryck sedan på "Beställ valda domäner".
  3. Anpassa registreringen: På nästa steg, Konfigurera domän, får du möjligheten att anpassa din registrering. Under "Jag vill använda mina namnservrar" kan du om du vill välja egna namnservrar. Använd endast detta fält om du vet vad du gör. Som standard används våra namnservrar och DNS tjänst. Tryck på "Fortsätt"
  4. Fyll i dina uppgifter: Efter att du har valt ditt domännamn kommer du att behöva fylla i dina personliga uppgifter. Dessa inkluderar ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress och annan information som krävs för registrering av domäner samt fakturering.
  5. Granska och acceptera villkoren: Innan du kan slutföra registreringen, måste du läsa och acceptera Internetstiftelsens villkor och integritetspolicy. Detta är mycket viktigt, eftersom det är dessa villkor som styr ditt ägande och användande av domännamnet.
  6. Bekräfta och betala: När du har accepterat villkoren, tryck på "Slutför beställning" för att skicka iväg din order till vårt system. Din beställning kommer att granskas och accepteras.
  7. Bekräftelse: Efter betalningen är genomförd kommer du att få en bekräftelse via e-post att ditt domännamn har registrerats. Denna bekräftelse kommer också att innehålla information om hur du hanterar ditt nya domännamn.

Observera att registreringen av domännamn är föremål för tillgänglighet och att uppfylla Internetstiftelsens regler. Det kan ta upp flera timmar för ditt nya domännamn att bli fullt aktiverat och synligt på internet.


Hjälpte den här artikeln?

mood_bad Ogilla 1
mood Gilla 1
visibility Visningar: 260