Förnyelse av Domännamn

Förnyelse av ditt domännamn är ett måste om du önskar ha kvar ditt domännamn. Här är processen för att förnya ditt domännamn med oss:

 1. Automatisk förnyelse: Som standard är alla domännamn inställda på automatisk förnyelse. Detta betyder att 30 dagar innan ditt domännamn går ut, kommer vi att skicka ut en faktura för förnyelse till den e-postadress som är associerad med ditt konto. Så fort vi får in en betalning kommer ditt domännamn att förnyas.
 2. Påminnelser: Utöver fakturan kommer vi också att skicka ut påminnelser innan ditt domännamn går ut. Dessa påminnelser är menade att ge dig tillräckligt med tid att ta handling om du behöver uppdatera dina betalningsuppgifter eller om du beslutar att du inte längre vill förnya ditt domännamn.
 3. Manuell förnyelse via kundportalen: Du kan alltid förnya ditt domännamn när du vill, även om det går ut om flera år. För att göra detta följ dessa steg.
  a. Besök kundportalen och logga in med dina inloggningsuppgifter.
  b. När du har loggat in, tryck på det domännamn du önskar förnya under ”Domäner” i huvudmenyn.
  c. På nästa sida, klicka på ”Förnya domän”.
  d. På nästa sida för du möjliget att välja betalningmetod för förnyelsen. följ instruktionerna för att slutföra din betalning.
 4. Bekräftelse: När betalningen har behandlats kommer du att få en bekräftelse via e-post att ditt domännamn har förnyats. Denna bekräftelse kommer också att innehålla information om det nya utgångsdatumet för ditt domännamn.

Observera att om du har stängt av den automatiska förnyelsen för ditt domännamn, kommer du att behöva manuellt inleda förnyelseprocessen som beskrivs ovan.


För mer information, tveka inte att kontakta oss via e-post eller röstsamtal. Vi är här för att hjälpa till med alla frågor du kan ha om att förnya ditt domännamn!


Hjälpte den här artikeln?

mood_bad Ogilla 2
mood Gilla 1
visibility Visningar: 546