Uppdatering av kontaktuppgifter

Det är viktigt att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade för att säkerställa att du mottar viktig information om ditt domännamn, inklusive fakturor, förnyelseinformation och meddelanden om teknisk support. För att hjälpa till med detta, skickar vi en årlig påminnelse till dig med en sammanfattning av dina nuvarande kontaktuppgifter och instruktioner för att uppdatera dem. Här är processen för att uppdatera dina kontaktuppgifter hos oss:

  1. Logga in på kundportalen: Besök vår kundportal och logga in med dina inloggningsuppgifter.
  2. Navigera till profilinställningarna: När du är inloggad, hitta och klicka på ”Min profil” i huvudmenyn.
  3. Uppdatera dina uppgifter: På sidan ”Min profil” kan du uppdatera dina kontaktuppgifter. Dessa inkluderar ditt namn, adress, e-postadress och röstsamtalsnummer. Klicka på ”Redigera” bredvid varje del av dina uppgifter för att göra ändringar.
  4. Spara ändringar: När du har uppdaterat dina uppgifter, klicka på ”Spara” för att säkerställa att dina ändringar bevaras.
  5. Bekräftelse: Efter att du har sparat dina ändringar kommer du att få en bekräftelse via e-post att dina kontaktuppgifter har uppdaterats.
  6. Årlig påminnelse: En gång per år kommer vi att skicka dig en sammanfattning av dina nuvarande kontaktuppgifter via e-post. Denna e-post kommer också att innehålla instruktioner för att uppdatera dina uppgifter om de inte längre är korrekta.

Observera att det är ditt ansvar att hålla dina kontaktuppgifter aktuella. Om vi inte kan nå dig med viktig information om ditt domännamn på grund av inaktuella kontaktuppgifter, kan det påverka statusen för ditt domännamn.


För mer information, tveka inte att kontakta oss via e-post eller röstsamtal. Vi är här för att hjälpa till med alla frågor du kan ha om att uppdatera dina kontaktuppgifter!


Hjälpte den här artikeln?

mood_bad Ogilla 1
mood Gilla 0
visibility Visningar: 273