Byt användarnamn, lösenord, databas prefix och huvuddomän

Alla får ett användarnamn automatiskt generarat, men det kanske inte alltid är det som du vill använda dig av. Du får också ingen lösenord utan du behöver själv välja ett lösenord som du använder till din epost adress (användarnamn@domän.se), och för att logga in på kontrollpanelen om du väljer att logga in via https://apiscp.hostup.se:2083/apps/login istället för att logga in via dina sidor > Tjänster > välj tjänst.

Tryck först på ditt användarnamn uppe till höger och välj Settings.

Väl där kan du ändra både användarnamn, lösenord, databas prefix samt huvuddomän.

När du ändrar användarnamn och andra inställningar blir du automatiskt utsparkad från kontrollpanelen. Du kan behöva stänga ner allt och eller ta bort alla kakor för att kunna logga in igen.

Du ändrar alla inställningar på liknande sätt som ovan.