Använd SSH terminalen

Du kan komma åt SSH terminalen i kontrollpanelen eller på din egna dator.

Om du vill komma åt den på din egna dator loggar du in med följande:

Användarnamn: user#dindomän.se

Hostnamn/IP: apiscp.hostup.se

Lösenord: Ditt valda lösenord. Här finner du en guide på hur du kan ändra ditt lösenord https://min.hostup.se/knowledgebase/7/Byt-anvandarnamn-losenord-databas-prefix-och-huvuddoman.html

Där user är användarnamnet och dindomän.se är ditt domännamn

På både Mac och Linux använder du dig av terminalen och skriver det som: ssh user#dindomän.se@apiscp.hostup.se